Right Pronunciation of importanti names

Venera Mustafa

Category
FASHION

Language
ALBANIAN

Venera Mustafa është dizajnere e modës nga Kosova, që jeton dhe vepron në Prishtinë. Në 2010 Venera Mustafa themeloj markën nën emrin e saj veneramustafa, me baze dhe prodhim ne Prishtine Kosove.

Wikipedia contributors, "Venera Mustafa," Wikipedia, The Free Encyclopedia,

ABOUT THE ALBANIAN LANGUAGE