Right Pronunciation of importanti names

Sidorela Kola

Category
FASHION

Language
ALBANIAN

Sidorela Kola ishte Miss Albania në vitin 1992 dhe përfaqësoi Shqipërinë në Miss Universe 1992 dhe Miss Evropa 1993.

Wikipedia contributors, "Sidorela Kola," Wikipedia, The Free Encyclopedia,

ABOUT THE ALBANIAN LANGUAGE