Right Pronunciation of importanti names

Sadri Ahmeti

Category
ARTS - PHOTOGRAPHY - ARCHITECTURE

Language
ALBANIAN

Sadri Ahmeti ka qenë piktor dhe poet shqiptar.

Wikipedia contributors, "Sadri Ahmeti," Wikipedia, The Free Encyclopedia,

ABOUT THE ALBANIAN LANGUAGE