Right Pronunciation of importanti names

Reshat Arbana

Category
ENTERTAINERS - ENTERTAINMENT

Language
ALBANIAN

Reshat Arbana lindi më 15 shtator 1940 në Tiranë, Shqipëri. Ai është një aktor teatri dhe filmi. Një nga aktorët më popullorë të kinemasë shqiptare, me mbi 35 role, duke filluar që nga viti 1963.

Wikipedia contributors, "Reshat Arbana," Wikipedia, The Free Encyclopedia,

ABOUT THE ALBANIAN LANGUAGE