Right Pronunciation of importanti names

Muslim Mulliqi

Category
ARTS - PHOTOGRAPHY - ARCHITECTURE

Language
ALBANIAN

Muslim Mulliqi ishte piktor impresionist dhe ekspresionist i Kosovës. U lind në një familje artistësh në Gjakovë. Ndoqi Akademinë e Artit Figurativ në Beograd dhe pastaj studimet postdiplomike po aty. Vdiq më 1998.

Wikipedia contributors, "Muslim Mulliqi," Wikipedia, The Free Encyclopedia,

ABOUT THE ALBANIAN LANGUAGE