Right Pronunciation of importanti names

Keidi Bare

Category
SPORTS

Language
ALBANIAN

Keidi Bare është një futbollist profesionist shqiptar i cili luan si mesfushor sulmues për klubin spanjoll Málaga dhe kombëtaren shqiptare.

Wikipedia contributors, "Keidi Bare," Wikipedia, The Free Encyclopedia,

ABOUT THE ALBANIAN LANGUAGE