Right Pronunciation of importanti names

Esma Agolli

Category
THEATRE - BALLET

Language
ALBANIAN

Esma Agolli u lind më 1 korrik 1928 në Tiranë.[1] Është një aktore e mirënjohur shqiptare. Ajo ka luajtur shumë role në teatër dhe kinematografi, por rolet që spikasin janë te Mysafiri , etj. Agolli mban titullin "Artiste e Merituar". Vdiq në Tiranë më 4 qershor 2010.

Wikipedia contributors, "Esma Agolli," Wikipedia, The Free Encyclopedia,

ABOUT THE ALBANIAN LANGUAGE