Right Pronunciation of importanti names

Dritëro Agolli

Category
LITERATURE - AUTHORS

Language
ALBANIAN

Dritëro Agolli [1] Ishte poet, prozator, publicist dhe politikan shqiptar. Që nga viti 1973 ai ishte kryetar i Lidhjes së Shkrimtarëve dhe të Artistëve të Shqipërisë.[2]

Wikipedia contributors, "Dritëro Agolli," Wikipedia, The Free Encyclopedia,

ABOUT THE ALBANIAN LANGUAGE